Informatie

Het dagelijks onderhoud van de vacht van de hond is in de eerste plaats een taak van de ‘baas’. Daar kan men niet vroeg genoeg mee beginnen!

U leert uw hond het borstelen en kammen net zo makkelijk te accepteren als een dagelijkse gebeurtenis die er gewoon bij hoort. Komt u rustig eens langs voor advies over welke borstel of kam u het beste kunt gebruiken, dan kunnen wij u meteen laten zien wat de beste en makkelijkste manier is om uw huisdier te kunnen borstelen en kammen.

Vaker dan u denkt is uw huisdier aan zijn of haar eerste trimbeurt toe. Vanaf de tijd dat uw dier volledig ingeënt is kunnen wij al een puppy trim geven. Jong geleerd is oud gedaan gaat ook voor de hond zeker op!

Wacht u niet te lang met het maken van een afspraak om teleurstellingen te voorkomen, meestal is er een wachttijd van enkele weken.

Voor iedere hond is een regelmatig bezoek aan de trimsalon aan te raden. Ook kortharige rassen en kruisingen kunnen verschrikkelijk verharen. Afhankelijk van de vacht houdt trimmen in; knippen, plukken, scheren, uitdunnen, wassen, kammen en/of borstelen. Voor ieder ras of kruising is een behandeling mogelijk en natuurlijk wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met uw wensen. De vacht kan desgewenst langer of korter gehouden worden maar dit is wel afhankelijk van de staat van onderhoud van de vacht. Ook voor een wasbeurt of nagels knippen bent u bij ons aan het goede adres.
CIMG0242528e7eb9875c8.JPG